Buitengewoon omgevingswerken

Grondwerken in Sint-Laureins

Bouwrijp maken van gronden, nivelleringswerken & regenputten plaatsen in Sint-Laureins

_ Buitengewoon Omgevingswerken verzekeren u van perfect uitgevoerde grondwerken voor een stabiele ondergrond en voeren geregeld grondwerken uit in de regio Sint-Laureins en Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Margriete, Waterland-Oudeman, Watervliet. Zaakvoerder Nicolas Soete is tuin- en landschapsarchitect. Die ervaring leert dat een solide drainage en nivellering de basis vormen voor de stabiele uitrol van elk buitenproject.
_Grondwerken vergt paardenkracht. Sinds de oprichting van Buitengewoon Omgevingswerken in 2011 investeren zij dan ook in stevig materieel. Naast kleine en wendbare grondverzetmachines schaften zij ook grotere graafkranen, rupsdumpers en een kiep vrachtwagen aan. Dankzij hun machinepark in eigen beheer, houden zij doorheen de graafwerken de touwtjes integraal in handen. Zij hebben de tonnage in huis om zelfs de meest intensieve grondwerken tot een goed einde te brengen. Voor u de onmisbare start van uw project in Sint-Laureins.

_ Het gedreven team voert grond en nivelleringswerken uit in Sint-Laureins. Na het effenen van de ondergrond verwezenlijken zij ook de verhardingswerken. Altijd in lijn met uw wensen en de stijl van uw pand. Dit jonge en dynamische bedrijf zette al tal van tuinen, parken, parkings en andere terreinen op. Voor bodemwerken van afgraven en aanvoeren, voor ophogingen en putten maken, voor bodembescherming en drainage tot randafwerking en aanplanting zijn zij uw bondgenoot.

_ Nivelleringswerken: wegwerken of creëren van niveauverschillen, frezen, rotorkopeggen en egaliseren, grof en fijnnivelleren.


_ Bouwrijp maken van de kavel: verwijderen van oude funderingen, ruimen van bomen en struiken, bouwput graven, afwatering inrichten. 


_ Regenputten plaatsen: ingraven van regenwaterputten, leidingen en rioleringen.


_ Graven van zwembaden & zwemvijvers: uitgraven van grachten en vijvers, installeren van zwembaden en zwemvijvers.

Neem contact op met Buitengewoon Grondwerken voor de grondwerken, het ontwerp, de planning en uitvoer van uw bouwproject en tuinrealisatie in Sint-Laureins.