Buitengewoon omgevingswerken

Tuinaanleg & tuinaannemer in Kaprijke

_ Als tuinaanlegger bereiken zij voor u een totaalconcept. Ook voor de aanleg van groenzones bij bedrijven, openbare klanten, of industrie in Kaprijke en Lembeke kan u bij hen terecht.
_ Als hoveniersbedrijf zorgen ze voor de aanplanting en het onderhoud. Ze hebben het materiaal, het gedreven team medewerkers en de kennis in huis om elke tuinopdracht tot een goed einde te brengen. Alle werken voeren ze volledig zelfstandig uit. Eventuele zorgen nemen zij uitsluitend voor eigen rekening.

Buitengewoon omgevingswerken doet meer dan uw tuin aanleggen. Zij transformeren uw tuin zodat de buitenruimte, een extra ruimte is waar u graag verblijft.

_ De zaakvoerder, is tuin en landschapsarchitect van opleiding. Hij staat u bij vanaf het ontwerp tot de uitwerking van het hele project. Als tuinaannemer met een mooi machinepark bereiden ze het terrein voor.

Buitengewone tuinaanleg in Kaprijke: van ontwerp tot nazorg.

_ Om van het ontwerp tot aanleg over te gaan wordt er eerst voor de ruimingswerken van de oude tuin of bouwplaats gezorgd.

_ Daarna wordt het terrein genivelleerd om terrassen, een parking, zwembad, speelweide of tuinopslag te maken in lijn met de omgeving.

_ Tuinpaden, borders en tuinkamers worden voorzien van boorden of perkranden. Zij plaatsen tuinpoorten, tuinomheining en tuinhekken.

_ De gebruikte materialen voor verharding en afsluiting combineren ze mooi in de stijl van de woning om elke tuin van cachet te voorzien.

_ Eens de grote werken voorbij zijn leveren zij de aanplanting. Alle bomen, hagen en heesters worden aangeplant.

_ Siergrassen, bodembedekkers en bollen worden gepoot en het gazon ingezaaid, of de grasmatten van het instant gazon uitgerold.

_ De hoveniers staan u ook bij voor de dienst na verkoop. Zij delen u hun aanbevelingen voor onderhoud, grondverbetering en snoei met kennis van de noden van uw tuin. Waar nodig vervangen zij een niet aangeslagen aanplanting, of u een periodiek onderhoud neemt of niet.

_ Klanttevredenheid is al sinds dit jonge en dynamische bedrijf opgericht werd in 2011, een punt van eer.