Buitengewoon omgevingswerken

Tuinarchitectuur en tuinontwerp in Tielt

Tuinarchitect & landschapsarchitect Nicolas Soete

_ Ervaren tuinaannemer Nicolas Soete van Buitengewoon Omgevingswerken begeleidt u van tuinontwerp tot onderhoud. Dit jong en dynamisch bedrijf is sinds 2011 uw landschaps- & tuinarchitect in regio Tielt en Aarsele, Kanegem, Schuiferskapelle.

Zo wordt uw tuinontwerp stap voor stap buitengewoon:

_ Nicolas Soete is tuin- en landschapsarchitect. Hij kan uw tuin ontwerpen in lijn met de omgeving en de stijl van uw woning. Waar wordt u gelukkig van, als u buitenkomt in de tuin? Eerst wordt er in een vrijblijvend adviesgesprek uw wensen en verwachitngen besproken. Daarna wordt een persoonlijke offerte voor het tuinontwerp opgemaakt.

_ Na akkoord volgt een tweede plaatsbezoek. Een volledige inmeting vindt plaats. De zon oriëntatie, de windrichting, de zichtlijnen vanuit binnenshuis, maar ook de loopafstand naar de keuken of berging bepalen de plaatsing van de tuinzones: de oprit, het tuinhuis, een loungehoek of wilt u een zwembad? Er worden foto’s uitgewisseld van de gebruikte materialen en de stijl van de beplantingen. Zo verfijnt de communicatie.

_ Vervolgens wordt alle informatie samengebracht tot een schetsontwerp. Ook hier staat communicatie centraal. U ontvangt niet alleen een plattegrond maar ook een uitgewerkte 3D impressie met mondelinge toelichting van de tuinarchitect.

_ Alle laatste opmerkingen en inzichten worden verwerkt. Het definitief ontwerp van de tuinarchitectuur volgt. Hierin worden de gedetailleerde maatvoering, hoogtes en het beplantingsplan vastgelegd.

_ Nicolas Soete kan met zijn gedreven team medewerkers instaan voor de aanleg van uw tuin. Een uitgebreid machinepark in eigen beheer helpt hen het terrein in een wip te voorzien van de juiste afwateringshelling en terrassen.

_ Eens de tuin gerealiseerd is, volgt enkel genieten. U kunt na de aanleg van uw tuin bij Buitengewoon Omgevingswerken terecht voor tips, onderhoud en nazorg.