Buitengewoon omgevingswerken

Verhardingswerken in Sint-Laureins

Aanleg van verhardingen in Sint-Laureins zoals opritten, parkings, terrassen, tuinpaden..

_ Na de grondwerken verzorgen Buitengewoon Omgevingswerken de volledige buitenaanleg van uw woning, appartement of bedrijfsgebouw in Sint-Laureins en Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Margriete, Waterland-Oudeman, Watervliet. Vanaf het adviesgesprek tot de uiteindelijke oplevering vervullen zij de opdracht met kennis van zaken. De ervaring als tuin- en landschapsarchitect geeft hen een extra troef bij het uitkiezen en uitvoeren van uw verhardingswerken.

_ Laat u verrassen door een intelligent ontworpen plan en de snelle en vakkundige uitvoering. Zij leggen opritten, terrassen & paden aan, in harmonie met de omgeving en de stijl van uw woning.

_ Buitengewoon Omgevingswerken voert verhardingswerken uit in Sint-Laureins. Neem contact op met hen voor ontwerp tot het realiseren van de terreininrichting. U vindt bij hen één aanspreekpunt voor het verwijderen, afvoeren, verleggen en aanleggen van verhardingen. Dankzij hun uitgebreid en modern uitgerust machinepark voeren zij alle werken uit in eigen beheer, zonder zorgen.

_ Eerst ruimen ze de bestaande buitenruimte, ze nivelleren het terrein en organiseren de drainage en bekisting. Daarna voeren ze de stabilisé in en dammen ze aan. Met keerwanden en kantopsluiting in beton, cortenstaal of staal worden de verhardingszones afgebakend. De gekozen bestratingsmaterialen worden vakkundig gelegd en de losse verharding gespreid.

_ Bestratingswerken met betonklinker, blauwe hardsteen, gebakken kleiklinkers, graniet, kasseien, platines, megategels


_ Uitspreiden van dolomiet, kasteelgrind, houtschors, steenslag


_ Vloeren van terrassen met verschillende soorten verhardingen, keramische of natuursteen tegels.

_ Leggen van dekstenen of metselwerk rond zwembaden en vijvers
-aanleggen van tuinpaden, aanbrengen van sierpalisades, trapstenen, metsen van tuintreden.


_ Aanleggen van opritten, oprijdreef en parkings


_ Installatie van afsluitingen en hekwerk, schanskorven met gabionen

Neem contact op met Buitengewoon Omgevingswerken voor al uw verhardingswerken in Sint-Laureins.